Cautare

4655 de rezultate pentru "antena 1 pitesti boc la mioveni" (3.14 secunde)
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ca va candida la functia suprema in partid cu o motiune populara. Decizia liderului PD vine la o saptamana dupa ce Partidul Socialistilor Europeni le-a refuzat democratilor statutul de membru cu drepturi depline.
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu.
Presedintele democrat Emil Boc este de parere ca nu exista termene depasite in calendarul Coalitiei, contrazicand astfel afirmatiile facute cu doar o zi inainte de premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii. ... Faptele sa vorbeasca pentru el", a spus tatal Ioan Boc.
Primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a sustinut astazi un discurs, cu ocazia deschiderii Forumului Financiar Central si Sud-Est European, in care s-a referit la impactul crizei economice in Romania.
Emil Boc a anuntat astazi ca PD-L va purta discutii cu toti partenerii, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa depuna la Parlament lista guvernului. ... De asemenea, Boc a vorbit si de necesitatea adoptarii rapid a unui buget "in coordonatele angajamentelor pe care Romania le are".
Boc, in razboi aprig cu Palatul Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, intitulata "Presedintele jucator mizeaza pe o fundatura, primarul Emil Boc se ascunde in ea", pe care o puteti citi in continuare.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Boc, parlamentarilor PDL: ... Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
google-analytics.com